مشاوره حقوقی رایگان - درصورت عدم اجرای دادنامه دیوان عدالت توسط نهادی چکاری بایستی انجام گیرد

باسلام و احترام اگر یک نهاد دولتی به رای دیوان عدالت بی توجهی نماید و حتی حرف دیگری بزند و از اجرای دادنامه امتناع نماید طبق قانون به کجا دردمان را ببرییم لطفا راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

امين  يزدان پناه

جناب آقای امين يزدان پناه :

باسلام
باید به واحد اجرای احکام مربوطه در دیوان عدالت اداری مراجه کنید و واحد اجرای احکام خودشون حکم رو اجرا میکنن ودر صورت امتناع از اجرای حکم توسط ان نهاد یا سازمان عواقبی در قانون تشکیلات براش در نظر گرفته شده است.