مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر به رسمی قطعی

با سلام.بنده واجد شرایط این مصوبه هستم.اما گزینش از یک فرد مغرض استعلام گرفته و اکنون رای به تبدیل وضعیت بنده از قراردادی به پیمانی داده است.آیا من میتوانم در دیوان برعلیه این رای شکایت کنم در صورتیکه در مصوبه ی مجلس فقط تبدیل وضعیت به رسمی قطعی ذکر شده.اما گزینش از اعمال قانون سرباز میزند.ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات مربوط به اداره کار، شهرداری ها و تامین اجتماعی واستخدامی خارج ازتخصص است