مشاوره حقوقی رایگان - بيمه و سابقه كار

سلام، وقت به خير
من حدود 2 سال در يكي از زير مجموعه هاي سازمان امور مالياتي به صورت قراردادي مشغول به كار بودم كه چون بيمه نبودم برايم سابقه كار محسوب نشده. الان تصميم دارم در صورت امكان، پيگيري كنم و بتوانم از مزاياي آن استفاده كنم. لطفا راهنمايي كنيد اين موضوع ذيل كدام سرفصل مشاوره قرار مي گيرد تا با انتخاب وكيل مناسب بتوانم از مشاوره تلفني يا حضوري استفاده كنم.
با تشكر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات مربوط به اداره کار، شهرداری ها و تامین اجتماعی خارج ازتخصص است