مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

سلام قطعه زمینی به مساحت 20 هزار متر مربع صداق اینجانب بوده که در سال 1353 از سوی پدر شوهر به اینجانب واگذار شد و به تصرف درآمد سال 1360 تقاضای سند شش دانگ کردم و در سال 1370 پس از انجام مراحل قانونی متوجه یک اشتباهی در گذشته شدم تصرفات من از پلاک 35 اصلی باقی مانده بود و سند انتقال از قسمت دیگر پلاک 35 ده اشتباه ثبت شده بود پدر شوهرم در حضور سه نفر از افراد صلاحیت دار قانونی حضور پیدا کرد و در اداره ثبت پلاک 35 اصلی باقیمانده را واگذار و 35 10 را برگرداند و سند شش دانگ صادر شد پس از آن در سال 1378 پدر شوهر محجور و حکم حجر صادر شد در آن زمان بعضی از فرزندان پدر شوهر با گرفتن وکالت نامه غیر قانونی از شخص محجور اقدام به ابطال سند و رای هیئت نمودند دادگاه رای را به نفع من داد و تجدید نظر نیز تایید کرد سپس از راه دیگری وارد شده و ابطال اقرارنامه در اداره ثبت را خواستن سپس مجدداً دادگاه به نفع من رای داد و اما دادگاه تجدید نظر به روش غیر معمول بدون اینکه خواسته دادخواست باشد حکم بر ابطال سند و رای هیئت صادر نمودند در جایی که نسبت به ابطال سند و رای هیئت قبلاً حکم قطعی صادر شده بود در نهایت سند را باطل کردند چند ماه قبل از ابطال سند مقدار 3 هزار مترمربع از از صداق خود را فروخته بودم به مبلغ 180 میلیون تومان 60 میلیون گرفتم قرارداد امضا و وکالت بلاعزل فروش نسبت به مورد معامله دادم پس از آن سند ابطال شد از خریدار خواستم ملک دیگری را جایگزین کنم نه پذیرفت و به شکایت خود ادامه داد تا جایی که بدون حضور اینجانب در دادگاه نسبت به فروش مال غیر حکم یک سال زندان و رد مال صادر شد سپس واخواهی کردم و حکم نقض شد و قاضی به دلیل عدم سوء نیت اینجانب تبرئه شدم سپس در دادگاه دیگری شکایت کرده و خسارات و مبلغ 60 میلیون پرداختی را خواستند دادگاه پرداخت 60 میلیون و نرخ تورم بانک ملی اعلام کرد که تقریباً از سال نود تا به حال چیزی در حدود 260 میلیون تومان حکم قطعی صادر شد با توجه به مراجعات مکرر به خریدار برای تحویل ملک در مجاور آن ملک و رد مال دادگاه دیگر ر و غیر معمول بودن خسارات اکنون چه کاری میتونم انجام بدم حداقل همان شصت میلیون تومان را بدهم میتونم اعسار بدهم

پاسخ ها :

سوسن رستمی

سرکار خانم سوسن رستمی :

به نظر میرسد مدارک شما بایستی بررسی سپس پاسخ داده شود

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه شما بایستی عنوان کنم مسائل مربوطه ظاهرا بسیار پیچیده و تخصصی شده است و بایستی اسناد و مدارک شما به درستی و دقت بررسی گردد اما در خصوص شکایت نهایی که علیه شما مطرح شده شما می توانستید جهت اجرای حکم مال معرفی کنید که می توانست همان مالی باشد که قصد واگذاری به عوض به ایشان را داشتید باشد و در صورت نداشتن مال بایستی تقاضای اعسار و تقسیط بنمایید و البته بایستی به مبلغ روز دین خود را ادا نمایید .

در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383