مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مجدد نوبت تعویض پلاک

با سلام من در وب سایت نوبت دهی اقدام به رزرو نوبت تعویض پلاک کردم اما بنا بر مشکلاتی در روز مقرر در مرکز تعویض پلاک حاضر نشده ام و نوبت منقضی شد حالا برای ثبت نوبت جدید در سایت اقدام میکنم اما خطای اینکه کد ملی من بیشتر از یکبار قادر به رزرو نیست رو به من برمیگرداند . چطور باید مجددا نوبت رزرو کنم ؟ و یا اگر با کد ملی دیگری رزرو کنم مشکلی پیش خواهد امد ؟؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام به قسمت های نوبت های من بروید و اگر رزو دارید حذف کنید دوباره امتحان کنید همچنين با کد ملی دیگری هم امکانش نیست

دکتر علی ملحانی

جناب آقای دکتر علی ملحانی :

سلام. پرسش حقوقی نیست. مراجعه حضوری داشته باشید