مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه پرداخت شده به دلیل تقلب در معامله فروش موتورسیکلت

بنده یک دستگاه موتورسیکلت ایرانی رو از شخصی خریدم و در روز دفتر خانه برای سند زدن اعتماد کردم و بعداز تحویل اسناد به دفترخانه توسط فروشنده ، در جلوی در دفترخانه قبل از سندزدن تسویه حساب کردم(پول رو به حساب شخصی که وکالت نامه معتبر در زمان معامله داشت زدم ) و بعد متوجه شدم موتور فاقد بیمه نامه هست و شخص فروشنده طب وکالت نامه ای موتور از نفر اصلی خریده و این وکالت نامه رو به انقضا هست و برای وکالت دادن به من خریدار نهایی حاضر نشده و از دسترس خارج کرده تلفنش رو .اما موتور به همراه کارت موتور پیش من هست . میخاستم بدونم برای استرداد وجه دادخواست بدم زودتر یه نتیجه میرسم یا روی معامله موتور سیکلت دادخواست بدم بهتره ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست نسبت به مبایعه نامه طرح دعوی کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به سند به طرفیت فروشنده و کسی که موتور بنامش است