مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از پارک خودرو توسط همسایه

سلام من 10 ساله تو یک کوچه زندگی میکنم خونه واسه خودم الان ماشین خریدم کوچه 6 متری هست و بن بست نیست الان هیچ کدوم از همسایه ها نمیزارن منم پارک کنم باید چیکار کنم هرشب بایکی بحث دارم تورخدا یه چی بگین من بتونم به اینا بفهمونم وجدان ندارن

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
اگرمنظورتان این است که مانع پارک کردن خودرو جلوی منزل تان هستند میتوانید ازباب مزاحمت ملکی ویا ممانعت ازحق انتفاع شکایت نمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کوچه جای پارک داشته باشه مال همه است و هرکسی زودتر پارک کنه دیگری حقی نسبت به آن ندارد اما اگر نفهم هستن و ممکنه به ماشین شما صدمه بزنند و دوربین هم ندارید کاریش نمیشه کرد ببر جای دیگه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر پارک خودرو در کوچه باعث مزاحمت برای سایرین نمی‌شود هیچ کسی نمی‌تواند برای دیگری ممانعت ایجاد نماید می‌توانید صورتجلسه و شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
با کلانتری نیز تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود.