مشاوره حقوقی رایگان - راجع به شخص ذی سمت و مرتبطین

سلام خسته نباشید برای من ابلاغیه اومده به شرح: احضاریه حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین . من هیچ کاری نکردم شاکی هم ندارم .این به چه معناست ؟باید شاهد گسی باشم ؟یا چیز دیگری هستش؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر به سامانه عدل ایران مراجعه کنید و پایین این پیام دادخواست رو مشاهده کنید تا متوجه شوید .امکان اشتباه نیز وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابلاغیه خود را مشاهده نمایید ضمناً می‌توانید وارد سایت عدل ایران پیگیری پرونده شوید آنجا مشخص است که شما چه سمتی در پرونده دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید روند کار پرونده بررسی شود.
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید.