مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت و شکایت مجدد

با سلام
آقایی به جرم تهمت و توهین و تهدید از بنده شکایت کرده من هم از ایشان به جرم تهمت و تهدید و مزاحمت برای بانوان شکایت کردم پرونده برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع داده شد روز رسیدگی داخل شورای حل اختلاف هر دو رضایت دادیم اکنون سوالم اینه آیا اون آقا میتواند رضایت خود را پس بگیرد و مجدد شکایت خود را دنبال کند ؟ از کجا باید متوجه شد که طرف مقابل رضایت خود را پس گرفته است یا نه ؟ با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر میتوانید روند پرونده را از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد....