مشاوره حقوقی رایگان - مشکل مشترکات ساختمان

بنده یک واحد آپارتمان از سازنده خریداری کرده ام ولی آب و برق فعلا مشترک هست و منتظر کنتور برای هر واحد هستیم ولی مالک قبلی خانه که همسایه پایینی ماست ادعا میکند آب و برق فقط برای اوست و از طرفی دیگر سازنده میگوید میتوانیم مشترک استفاده کنیم و هزینه را تقسیم کنیم.دیروز همین همسایه برق و آب طبقه ما را قطع کرده و فحاشی و تهدید میکرد،از نظر قانونی چه اقدامی دربرابر این فرد میتوانیم انجام دهیم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به جهت فحاشی و تهدید می‌توانید طرح شکایت حقوقی کنید و به جهت قطع آب و برق طرح شکایت حقوقی مزاحمت و ممانعت از حق

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید شکایت کیفری بابت توهین و تهدید انجام دهید و در خصوص کنتور می‌بایست از سازنده یا فروشنده خود دادخواست الزام به تحویل بدهید