مشاوره حقوقی رایگان - ایزوگام پشت بام

با عرض سلام
در ساختمانی 5 طبقه 14 واحدی ساکن هستیم سن ساختمان 2 سال است از تاریخ پایان کار ، حال سقف واحدهای زیرپشت بام که طبقه پنجم هستند نم داده و باعث خرابی سقف آنها شده و این نم به سقف واحدهای طبقه چهارم نیز رسیده که هرچه سریعتر پشت بام باید ایزوگام شود . سوال اینجاست که هزینه ایزوگام برعهده سازنده است یا ساکنین ؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام می توانید هزینه تعمیرات را از سازنده مطالبه نمایید اما قرار کارشناسی صادر می شود و در صورت قصور به میزان و نسبت تقصیر محکوم به پرداخت می شود