مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های مشترک ساختمان

سلام ساختمان ما دارای دو بلوک می باشد که تمام هزینه ها بین دو بلوک تقسیم می شود . درحال حاضر آسانسور یکی از بلوک ها دچار آتش سوزی شده آیا هزینه بازسازی رو فقط بلوکی دچار آتش سوزی شده بدهند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه به اینکه می‌فرمایید تمام هزینه ها بین دو بلوک تقسیم خواهد شد لذا آسانسور نیز جزو مشاعات بلوک تلقی می شود و کلیه مالکین متصرفین باید هزینه آن را تقبل نمایند البته اصولاً اشخاصی که در آن بلوک از آسانسور استفاده می کنند بهتر است که هزینه‌ها را پرداخت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله حتما هزینه بر عهده مالکان همان بلوک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مالکان بلوکی که از آن استفاده می کنند باید پرداخت کنند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام توسط مالکین همان بلوک باید پرداخت شود