مشاوره حقوقی رایگان - خودکشی باعث میشه فرد معتاد و مواد فروش دستگیر بشن؟

سلام، از ترس آبرو،جان، کتک و تهدید دزدیدن و ...و گاهی با التماس اخاذی میکنه و اینقدر ترسو شدم که بخاطر پدر و مادر پیرم و حفظ جونشون نه جرات شکایت دارم نه جرات نه گفتن نه توان اینکه دیگه درآمدی داشته باشم که بتونم حق السکوت بدم.
پلیس هم کاری نمیکنه و منم جز خدا دیگه کسی را ندارم و از ترس آبرو یه مدت هست کارم را تعطیل کردم و فقط آرامبخش میخورم که بخوابم.
با تهدید امروز هم تصمیم به خودکشی گرفتم که شاید پلیس پیگیر بشه و جواب خودش و خانوادش را قانون بدا.

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام متاسفانه مورد سوال شما مشخص نیست.