مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند رسمی

باسلام یک واحد از ساختمان سه طبقه را در سال 97 خریده ام کل ساختمان دارای سند رسمی داره در قولنامه هم اشاره شده فروشنده در زمانی که تعریف شده موظف به ارائه سند رسمی به خریدار می باشد فروشنده بخاطر بدهی به شهرداری از بابت ساخت اضافی و قسمت تجاری ساختمان و عدم پرداخت آن به شهرداری تاکنون به تنظیم سند اقدام نکرده ما چطوری پیگیری الزام به تنظیم سند بکنیم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید الزام فروشنده را به اخذ پایان کار وسند رسمی و تسویه دیون از دادگاه بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و دادخواست الزام فروشنده اقامه نمایید