مشاوره حقوقی رایگان - توقیف و مزایده ملک سهم الارث شوهرم بابت مهریه ام

سلام خانه‌ی شوهرم مستثنیات دین ...خانه ی پدرش و که فوت کرده توقیف کردم ولی خانه اش کلنگی بود مشارکتی کوبیدند و 10 واحد کردند وفقط یه اپارتمانش برای خانواده ی شوهرم هست..قبلا که سند داشته الان نمیدونم چه جوری میشه خانه را مزایده گذاشت میشه مراحلش و برام بگویید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به میزان سهم الارث همسرتان توقیف نمایید. دادگاه مقدارش را مشخص میکند.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. سوال قبلا پاسخ داده شده است.