مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر بخاطر محدودیت

من دختری 19 ساله هستم که از بچگی پدر مادرم مشکل داشتن من بچه بودم ک پدرم اعتیاد داشت و خانواده پدرم خیلی اذیت میکردن پدرم نه به من ن مادرم نه برادر کوچیک ترم دقت میکنه نه دوستمون داره و به من هیچ اجازه ای نمیده و فکر میکنه دختر فقط باید خونه بشینه و اشپزی کنه! حتی من افسردگی گرفتم و قید درس خوندن رو زدم مامانم مشکلی نداره و وقتای که بابام نیست بیرون میرم اما یکی دو بار فهمید و توهین کرد و عذابم میده حتی مامانمم تحت فشار میده مامانم بخاطر برادرم ک 9 سالشه نمیتونه جدا بشه آیا راهی هست که بتونم بخاطر محدودیتم شکایت کنم ادامه تحصیل بدم و تنها زندگی کنم یا مادرمو مجبور کنم که جدا شه؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما از هجده سالگی میتوانید مستقل زندگی کنید ولی بهر قیمتی حاضر به جدازندگی کرذن نباشید اگر شغل مناسب پیداکردید و توانستید منزلی کرایه کنید جدازندگی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که دختری به سن 18 سال می‌رسد محسوب می‌شود و می‌تواند مستقل تصمیم بگیرد و زندگی نماید و کسی نمی‌تواند برای او مزاحمت ایجاد نماید حق شکایت برای دختر محفوظ است