مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

با سلام و عرض خسته نباشید...بنده چند روز پیش تصادف کردم و آن شخص ک به خودروی من صدمه وارد کرد از محل حادثه فرار کرد،بنده شکایت کردم و درخواست تامین دلیل کردم و کارشناس خودروی من را بازدید و نظر خود را تقدیم کردند،ب من گفتند برای توقیف خودرو باید تامین خواسته بنویسم ،الان بنده اگر بخواهم خودروی آن شخص را توقیف کنم باید از کجا تامین خواسته و همینطور دادخواست مطالبه خسارت را تهیه کنم و به دفتر خدمات قضایی ارائه دهم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دفاترخدمات قضایی دادخواست مطالبه خسارت بهمراه تامین خواسته ثبت کنید