مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها

با سلام
ملکی را به مدت سه سال اجاره کردم و برای افزایش بها این بند نوشته شده که:
"افزایش اجاره بها سالانه طبق محاسبات روز انجام میشود و طرفین باید رضایت کامل داشته باشند"
پس از گذشت سال اول 60 درصد افزایش کرایه داشت برای سال دوم و امسال برای سال اخر تقاضای افزایش 200 درصدی را داشته و برای قیمت گذاری به گزارش درخواست تامین دلیل قیمت گذاری مورد اجاره متکی است.
ایا امکان افزایش 200 درصدی با توجه به این بند وجود دارد یا باید افزایش طبق عرف به میزان 20 درصد باشد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طبق توافق است و رضایت شما شرط است