مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت ساختمان و سرایدار

سلام
سوال من این هست که در ساختمان 40 هستیم
که پارکینگ دو تا درب دارد
سرایدار چند مدتی هست که ریموت یکی از در هارو تعویض کردن حالا از دادن ریموت ممانعت میکنه و مدیریت هم میگه به من ربط نداره
از طرفی از رفت و امد مستاجر من هم ممانعت کرده میگه یک 17 روز بدهی دارید تا ندین نمیذارم کسی وارد بشه
دستگاه کارت خوان هم گذاشته میگه من مدیر ساختمان هستم پول شارژ رو باید به من بدهید
ایا میتونه مدیر باشن ایشون و این جوری از رفت و امد جلو گیری کنه و اذیت کنه
میشه ازشون شکایت کرد هم ایشون هم مدیریت
هزینه های تعمیرات هم ماهیانه گرفته میشه از صاحب ملک جداگانه پس بدهی ساختمانی نداشتیم که این جوری رفتار شده با بنده و مستاجر