مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

بنده یه ماشین 206رو 15 روز پیش با یه سمند تاکسی مدل 90 عوض کردم 10 میلیون هم سر دادم و بابت رینگ ماشین سمند هم 7500دادم حالا بعد 10 روز ماشین تعمیر موتور لازم شده هیچ جاهم باهاش نرفتم الان 5 روزه ماشین دم در خوابیده خداییش هزینه هم ندارم میتونم قانونی اقدامی بکنم؟ توروخدا اگه راهی داره راهنماییم کنین ببین میتونم از فروشنده شکایت بکنم ممنونتون میشم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شکایت کفایت نمی‌کند اول اینکه این موضوع جنبه کیفری به هیچ وجه ندارد صرفا مسئله حقوقی فسخ درمیان است که فسخ علی القاعده خلاف اصل است و باید اثبات شود اثبات کار وکلاست و یک امر تخصصی چرا که خلاف قاعده است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی مبایعه نامه فیمابین بررسی گردد