مشاوره حقوقی رایگان - فساد اخلاقی استاد دانشگاه

سلام، یکی از اساتید دانشگاه ما که استاد درس یک واحدی هستند و مدرک فوق لیسانس دارند، برای دخترها مزاحمت ایجاد می‌کنند، این آقا به دخترا پیام میدن و اگه کسی جوابشون رو بده و باهاش صحبت کنه بهشون پیشنهاد برای دوستی میدن. همچنین اگر به کسی پیام بده و جوابش رو نده یا بد جواب بده اون دانشجو رو سر کلاس تحقیر میکنه ، ما چکاری میتونیم انجام بدیم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام موضوع را از طریق آموزش و ریاست دانشگاه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام میتونید از طریق حراست دانشگاه موضوع را پیگیری کنید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

از طریق حراست دانشگاه پیگیری کنید ودر صورت عدم پیگیری حراست دانشجویان میتونند به استناد پیام های دریافتی از باب ایجاد مزاحمت شکایت کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

استشهادیه تهیه کنید و به رییس دانشگاه و آموزش و حراست شکایت کنید