مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خسارتی

من با ماشینم در جاده اصلی در حرکت بودم که ماشین دیگری در تقاطع توقف نکرد و به من ک مستقیم میرفتم زد و فرار کرد.بعد از مسافتی لاستیکش ترکید و وایستاد.پاسگاه اومد گزارش نوشت.
من بیمه نامه دارم ولی ماشین مقصر بیمه نداره.
کروکی ندارم چون صحنه بهم خورده.
حالا من چجوری خسارتم رو بگیرم؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. علیه ایشان طرح ایشان از طریق دادگاه به استناد صورت جلسه کلانتری طرح دعوی و خواستار ارجاع به کارشناسی جهت ترسیم کروکی شوید.

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

خسارت زیر 30 مبلیون احتیاج به کروکی ندارد واین در صورتی است که مقصر تقصیر را قبول کند در غبر این صورت بایستی با تامین دلیل به جهت برآورد میزان خسارت ودادخواست مطالبه وجه ودرخواست کروکی فرضی به استناد گزارش کلانتری اقدام کنید