مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارایه کار مطلوب صافکار

با سلام ، سمند سورن دارم به علت مالیدگی به گارد ریل دچار مالیدگی سمت راننده شده و با مراجعه به صافکاری ، صافکار گفت که به دو روش سنتی و pdr برات بی رنگ و بی موج ، درستش میکنم ، اما وقتی کار رو تموم کرد دیدم که روی درب ها پر از موج هست و وقتی که نور بهش میخوره کاملا مشهود هست ، و میگفت بهتر از این نمیشه ببرش پیش نقاش تا با لیسه کشی موج ها رو پر کنه ، اما من قبول نکردم و ماشین رو تحویل نگرفتم و فعلا اجرت رو هم پرداخت نکردم اما ماشین در اختیار صافکاری هست ، ممنون میشم راهنمایی کنید که چه کار کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع از طریق اتحادیه، اتاق اصناف و تعزیرات قابل پیگیری است.