مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام
فرزند بنده دانشجو سال دوم دانشگاه آزاد هستند تک فرزند و معاف از خدمت سربازی
با وجود نداشتن تمکن مالی
کفیل مادر 54 ساله و معلول جسمی حرکتی هستند که 12 سال سابقه بیمه پردازی هستند و 4 سال هم پدر مرحومشان سابقه بیمه داشتند امکان داره سابقه های مادر در قید حیات و پدر مرحوم یکجا ادغام بشه و برای فرزند یک حقوق و سابقه منظور بشه و براشون یک حقوق وصل بشه یا خیر حتما خودشون باید بیمه پرداز باشند البته یک ماه بیمه پرداز هستند و زمانی که پدرشون بیمه پرداز بودند تحت پوشش بیمه ای ایشون بودن الان چیکار می تونیم براشون انجام بدیم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. تحت شرایطی استفاده از مستمری پدر فوت شده امکان پذیر میباشد.