مشاوره حقوقی رایگان - مشاور املاک

سلام خسته نباشید چند سال پیش من مقداری پول قرض الحسنه از شخصی گرفتم و بعد از مدتی در دفتر املاک ایشان دو قرارداد با خواهرم نوشتیم که خواهرم یک مدرکی دستش باشه که دوطبقه مال اون هست و ایشان سه قرارداد نوشته بود یکی برای خودش دوتا هم برای خواهرم وقتی که پدر و خواهرم امضا کردن من هم امضا کردم گفتم پس چقدر زیاد بود سربرگ رو دیدم که یکی بنام خودش بود بهش گفتم پس این بنام خودت هست سریع جمع کرد گذاشت تو صندوق گفت صحبت کردیم که یکی رو هم بدی بجای پولم گفتم خوب حساب کتاب که نکردیم گفت خوب حساب میکنم هرچی مابقی بود بهت میدم که بعد حساب کرد سود که هیچی نزول هم هیچی بالاتر از نزول حساب کرد با این حال من قبول کردم و قرار شد 28 میلیون دیگه به من بده من رنگ و بقیه کارها رو بکنم و چکهای رو هم که دستش بود بده ولی پول که نداد چک‌ها و هم نداد منم خانه رو تحویل ندادم بعد رفت هم چک‌ها و برگشت زده و هم برای خانه اقدام کرد برای سند آیا راهی داره ایشان شکایت کنم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بدلیل اینکه موضوع تخصصی و نیاز به رویت قراردادها میباشد بهتر است به یک وکیل دادگستری مراجعه و از او مشاوره بگیرید