مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه تامین اجتماعی و صدور جواز ساختمانی

پیرو درخواست صدور پروانه ساختمانی از شهرداری و پس از طی مراحل قانونی و صدور فیش در سامانه تامین اجتماعی نسبت به پرداخت مبلغ تعیین شده از سوی تامین اجتماعی و اخذ مفاصاحساب پرداخت حق بیمه کارگاه ساختمانی اقدام نموده ام، که پیرو این امر شهرداری منطقه یادشده نسبت به صدور پروانه ساختمانی و مجوز ساخت و نوسازی پلاک مربوطه را صادر نمود. هفت ماه پس از فرایند بیان شده تامین اجتماعی مجددا نسبت به شناسایی بدهی برای کارگاه ساختمانی مورد بحث نموده مبنی بر اینکه پرونده مشمول قانون قبلی مجلس که در حال اصلاح بوده و اصلاح شده گردیده است(صدور قانون جدید و اصلاح قانون مجلس حدودا هشت ماه طول کشیده است) اینک با توجه به ثبت میزان حق بیمه جهت صدور پروانه در سال گذشته بر مبنای قانون قبلی و پرداخت حق بیمه اعلامی و صدور پروانه ساختمانی راهکار حقوقی مطرح گردد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شهرداری برخلاف قانون عمل کند می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع خود را از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای ارایه راه کار حقوقی باید مستندات شما را دید و بررسی کرد