مشاوره حقوقی رایگان - ندادن ودیعه مستاجر توسط موجر

سلام و خسته نباشید
من یه خانه اجاره کردم یکساله از 1/1/96 تا 1/1/97 دوماه پیش به بنگاه گفتم که بهشون خبر بده خونه رو تخلیه میکنم و پول ودیعه ام رو میخوام امروز صاحبخانه با شوهرش اومدن بنگاه میگن بنگاه به ما نگفته بنگاه هم میگه چون تو بعدش گفتی ببین برا سه ماه دیگه خونه رو میدن منم نگفتم، الان صاحبخانه میگه که من پول ندارم وقتی خونه رو دادم اجاره پولتو پس میدم معلومم نیست کی خونه اجاره بره ، بنگاه میگه وسایلت رو بزار توی خونه باشه کلید رو بده من مشتری ببرم خونه رو بدم اجاره بخوای شکایت کنی میوفته برا 6 ماه دیگه ، در ضمن توی یکی از بندها اومده اگه از موعد قرارداد بگذره باید روزانه 30 تومن اجرت المثل ایام تصرف رو بدم میگم این بند اومده میگه نه اون مال وقتیه که اون بگه تو خالی کن تو خالی نکنی بعد بره شکایت و باقی حرفا . ودیعه من 23 میلیونه برا شکایت باید برم شورای حل اختلاف یا خود دادگاه چون شنیدم وقتی ودیعه بیشتر از 20 میلیون باشه دیگه شورا حل اختلاف رسیدگی نمیکنه و دوم اینکه فرستادن اظهار نامه چطوریه با توجه به تعطیلی ایام نوروز میگم و سوم اینکه اگه شکایت کنم به نظر شما وکلای محترم چقدر زمان بره این روند چون شنیدم یک هفته ای در تهران رسیدگی میشه اما من شهرستانم و سنندج هستم الان خونه رو کامل تخلیه کنم یا چندتا اثاث سنگین بزارم تا وقتی که پولمو گرفتم خالی کامل کنم چون میترسم پولم بره و دستم به جایی بند نباشه

پاسخ ها :

الهام میدانی

سرکار خانم الهام میدانی :

1- شما تا پولتونو نگرفتین ساختمان را تحویل ندید . چیزی به پایان قرارداد نمونده صبرکنید قرارداد تموم بشه بعدشکایت کنید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، بهتره با گفتگو و سازش مسئله را حل نمایید، ضمناً در خصوص خسارت عدم تخلیه به صورت مکتوب از مالک رسید بگیرید که تا زمان اجاره رفتن ملک اثاثیه شما در آن بوده و خسارت روزی 30 هزار تومان به آن تعلق نگیرد.چون مراجعه به دادگاه مستلزم صرف وقت و هزینه است و اصولا پیشنهاد نمی شود.