مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

باسلام، سال81 بعلت ضرب و جرح محکوم به دیه7700000و زندان به مدت کوتاه شدم، دیه رو قسطی دادم اما سال90 بدلیل آخرین قسط که پرداخت نشده بود زندانی شدم،در کل همین یه بار بود آیا جز پیشینه میباشد، ممنون

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، سوابق کیفری شما در سیستم موجود است، مجازات دیه جزء سوپیشینه محسوب نمی شود، مجازات حبس شما نیز چون در سالهای گذشته بوده نیز جز سابقه کیفری موثر شما محسوب نمی شود، فرآیند گرفتن سوپیشینه شما به این شکل خواهد بود که پس از انگشت نگاری به دادسرا رفته و در دادسرا به شما نامه ای داده خواهد شد که به دادسرای محل اجرای مجازات بروید در صورتی که حبس خود را سپری نموده باشید و مشکل دیگری نباشد، برای شما گواهی عدم سوء پیشینه صادر خواهد شد.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال وفق تبصره 1 ماده 25 ق.م.ا ، مراتب محکومیت قطعی کیفری در جرم عمدی شما در پیشینه کیفری درج و ثبت شده لکن در گواهی های صادره از مراجع ذیربط منعکس نمی گردد مگر به درخواست مراجع قضایی برای تعیین یا بازنگری در مجازات .