مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین با کاربری فضای سبز

سلام من زمینی خریدم که داخل بافت روستا و طرح هادی هست ولیکن کاربری ان فضای سبز ( پارک ) هست درخواست به دهیاری برای فروش زمین داده شد که دهیاری اعلام کرد توان خرید زمین را ندارد .
با توجه به این موضوع من میتونم درخواست صدور پروانه برای ساخت به دهیاری بدم !؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر نیاز به تغییر کاربری باشد ابتدا باید در این زمینه اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
دادخواست مطالبه وجه بابت قیمت زمین بدهید به دادگاه به طرفیت دهیاری و بخشداری و بنیاد مسکن
یا با فروشنده فسخ کنید
یا مطالبه وجه به نرخ روز به دلیل مستحق اللغیر در آمدن زمین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به اخذ مجوزات لازم اقدام نمایید
لکن
بهتر است از طرح فضای سبز خارج نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کاربری شما فضای سبز است و اجازه ساخت ندارید برای تغییر کاربری اقدام نمایید اگر موافقت شد بسازید