مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق مسکن کارگر

سلام من کارگر فضای سبزباغ ... تهران هستم که زیرنظر پیمانکار هست .حق مسکن کارگران سال قبل کلا مانده است چطور می‌توانیم مجبورش کنیم که پرداخت کنه ...80 تا کارگرهستیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید همه شما یک وکیل بگیرید تا وکیل برای شما شکایت کند یا همه با هم به اداره کار مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات تشخیص حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و