مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع خروجی

سلام خدا قوت
اگر از کسی طی سه فقره چک مبلغ 80میلیون طلب و چک فرم و مراحل اداری و قضایی منجر به حکم قطعی و قبول اعسار از محکوم علیه شده باشد ولی هنوز برا اجرا اقدامی نکرده باشم فرد محکوم علیه ممنوع خروج هست؟ از طرف دادگاه بدون درخواست من ممنوع الخروجش میکنن ؟ و اگر خیر لطف بفرمایید روال کار چیست ضمن اینکه 2سال از حکم هم نیز میگذرد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. دادگاه بدون درخواست طلبکار کسی را ممنوع الخروج نمیکند. به اجرای احکامی که پرونده در آنجاست مراجعه کرده و طی برگه عادی درخواست ممنوع الخروجی بدهکار را بکنید