مشاوره حقوقی رایگان - مسترد کردن تامین خواسته

سلام وقتتون بخیر من از یک بنده خدایی یک چک ثبت نشده دارم که ازش شکایت کردم اما روزی که باید میرفتیم هیات حل اختلاف حالم خیلی بد بود نشد برم الان باهام تماس گرفتن گفتن برو تامین خواستتو مسترد کن یعنی چی؟ باید چکاری انجام بدم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما جلسه را شرکت نکردید موضوع را حضوری پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی پرونده بررسی گردد. میتوانید مسترد نکنید تا خود دادگاه تصمیم قانونی بگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا گفتن برو اجراییه تامین خواسته را بگیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید مسترد نکنید جلسه یک بار دیگر تجدید می‌شود پیگیری نمایید خللی ایجاد نمی‌شود