مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

ضمن عرض سلام خدمت مدیریت محترم دادراه، و وکلای گرامی، بنده در دو شکایت حقوقی و یک شکایت کیفری بعنوان خوانده مورد خطاب قرار گرفته ام و پس از بررسی پرونده در هر سه پرونده حکم بر بی حقی خواهان و برائت بنده صادر شده، حالیه می خواهم به دلیل شکایت واهی و لکه دار نمودن حیثیت از شاکی شکایت کنم. ممنون میشم راهنمایی نمایید. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال از تصمیم خود صرفنظر نمائید که بی نتیجه و باعث اتلاف هزینه و وقت است .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در خصوص مسائل کیفری می توانید اعاده حیثیت به عمل بیاورید ولیکن در هر صورت پیشنهاد می شود که با مسکوت گذاشتن موضوع از اشاعه آن جلوگیری نمایید چون باعث دامن زدن به موضوع می شود، در هر صورت خود شما هرگونه صلاح می دانید.