مشاوره حقوقی رایگان - لوله فاضلاب

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
بنده در یک آپارتمان پنج واحدی در طبقه همکف زندگی می کنم (سه واحد در یک بلوک و دو واحد در بلوک دیگه)
لوله فاضلاب واحد طبقه بالا گیر دارد و آب آن پایین نمیاد و در همان واحد جمع میشود ولی لوله طبقه همکف مشکلی ندارد آیا طبقه همکف هم باید هزینه لوله باز کن را بپردازد؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

در خصوص این موارد بهترین گزینه تعامل با همسایگان هست و نباید برای هر مورد کوچکی به قانون رجوع کرد.اخلاق حکم می کند برای مواردی چنین کوچک موضوع را با مذاکره و مصالحه حل نمود.زیرا اصلا شما فرض کنید قانون حق را به شما میدهد.دستمزد باز کردن لوله عرفا رقم ناچیزی است که طرح آن در نزد مراجع ذیصلاح هزینه ای به مراتب بیشتر دارد به همین علت باید همه جوانب را سنجید بعد تصمیم گرفت.آیا میشود برای خاطر 100 هزار تومان دعوای حقوقی مطرح نموند که اقلا یک میلیون هزینه در بردارد؟برخی هزینه های جزیی لازمه زندگی اجتماعی و همزیستی مسالمت آمیز است هر چند که پرداخت آن قانونی هم نباشد.