مشاوره حقوقی رایگان - هزینه باز کردن لوله فاضلاب آشپزخانه یکی از واحدها

با سلام و احترام، لطفاً بفرمایید درصورتیکه در آپارتمانی مثلاً 4 طبقه ای تک واحدی، هزینه ای برای باز کردن لوله فاضلاب آشپزخانه واحد همکف انجام گیرد، آیا همه طبقات بالا باید در پرداخت هزینه بطور مشترک سهیم باشند؟ آیا این مشکل و هزینه اگر برای طبقه 4 یا 3 اتفاق بیفتد ولی طبقات پایین تر مشکل گرفتگی لوله فاضلاب نداشته باشند، چطور باید انجام گیرد؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر لوله فضلاب از قسمت مشاعات مسدود شده باشه هزینه با تمام مالکین هست در صورتیکه از قسمت غیرمشاعات و از قسمت داخل واحد بوده باشه بر عهده مالک واحد هست