مشاوره حقوقی رایگان - اراضی ملی

باسلام .بنده اواخر سال91 زمین به مساحت ده هزار متر خریدم وبا اسرار دوستم 5 هزار متر را به او واگذار کردم بعداز 6 ماه از منابع طبیعی استعلام گرفتیم زمین جزء اراضی ملی میباشد الان بعد از ده سال رفته شکایت کرده وکارشناس با افزایش 13500 درصد نسبت به خرید قیمت گذاشته سوالم اینه چرا همان سال شکایت نکرده وکامل غرامت می‌شود یا نه

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام از تاريخ اطلاع بر علیه خود اقدام کرده است البته شما باید ثابت کنید که از قبل اطلاع داشته است