مشاوره حقوقی رایگان - درباره بیمه شخص ثالث یه پیشنهاد داشتم

با سلام. بنظرم قانون بیمه شخص ثالث باید بگونه ایی باشه که شخص مقصر احساس مسئولیت کنه. یعنی قانون بیمه رو مکلف کنه که خسارت طرف زیاندیده در اسرع وقت پرداخت بشه . و برای زرف مقصر جریمه سنگین در نظر بگیره .
در تجربه ای که خودم داشتم طرف مقصر جلوی افسر گفت از بیمه ام استفاده کن آقا!
بعد از چند روز ماشین خودش رو صافکاری نقاشی کرده بود گفت نمیتونی از بیمه ام استفاده کنی .واسه شکایت هم حالا حالاها باید علاف بشی و من هربار اعتراض کنم میره تا چند ماه دیگه. خلاصه 15 تومن خسارتی که زده رو میخاد با یکی دو تومن جمع کنه. انگار میخاد بهم صدقه بده.
من درد رو گفتم. درمان و داروش با شما عزیزان که تخصصتون قانونه.

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام مرجع قانون گذاری مجلس شورای اسلامی می باشد.