مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

سلام. 14 سال پیش خودروی لیزینگ از شخصی خریداری کردیم که تعدادی از اقساط ان باقی مانده بود و ما متعهد به پرداخت ان شدیم و پرداخت کردیم. پس از تسویه حساب صاحب سند خودرو که متعهد به انتقال سند مالکیت بود متواری و مجهول المکان شده. حتی ما نمیدونیم که این شخص الان در قید حیات هست یا خیر. لطفا راهنمایی کنید جهت انتقال سند از کجا باید شروع کنم. در ضمن قیمت خودرو زیر 20 تومن هست. ممنونم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. چنانچه کدملی فروشنده را داشته باشید می توانید از طریق سایت عدل ایران یا دفتر خدمات الکترونیک قضایی متوجه بشوید که احیانا ثبت نام ثنا دارد یا خیر. و سپس اظهار نامه ای برای وی جهت انتقال سند ارسال نمایید چنانچه نتیجه نگرفتید اقدام به طرح دعوا علیه فروشنده و شرکت لیزینگ بنمایید.

پرسشگر :

باخبر شدیم که فروشنده در قید حیات نیست. حال باید چه کرد.

ایمان صالح رمجیان

جناب آقای ایمان صالح رمجیان:

سلام باید تقاضای الزامدبه تنظیم سند رسمی بدین و اگر طرف مقابل نیومد دادگاه نمایندشو میفرسته برای تنظیم سند