مشاوره حقوقی رایگان - برگشت ملک

سلام پدرشوهرم خانه ای بنام همسرم زده با امضا و اثرانگشت باکد رهگیری بنام همسرم زده باوسایل خانه الان نامادری همسرم بعد از 3سال پشیمون کرده گفت باید بزنه بنام نامادری همسرم درحالی که 3طبقه خونه بنام داره باغ و زمین الانم این خانه که بنام همسرم هست و میخواد وپدرشوهرم رفته بعد 3سال شکایت کرده میتونه پس بگیر تو قولنامه نوشه که 2سال بعد اینکه بنام زده میتونه بشینه والان بیشتر شده میتونه کاری کنه یانه ممنون میشم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

قرارداد حتما باید بررسی بشه که متوجه شویم که چه نوع عقدی منعقد شده آیا هبه بوده یا بیع یا صلح