مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گواهینامه

باسلام من در سال 1392 معافیت پزشگی اعصاب و روان و ماده 33 بند 2 شدم الان چند سالی است که پزشگ مراجعه نکردم و دارویی مصرف نمی کنم و درضمن ازدکتر هم نامه دارم که در صحت و سلامت کامل هستم نمی دانم چه کار کنم باید بکنم اگر می شود من را راهنمایی کنید ممنون می شوم
باتشکر: امامی

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درخواست دهید، درکمیسیون بررسی میگردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه کمیسیون مربوطه برگزار می‌شود و پزشک دوباره شما را معاینه خواهد کرد اگر مشکلی از این بابت وجود نداشته باشد گواهینامه به شما اعطا میشود