مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت در ساخت

با سلام
اینجانب یک قرارداد مشارکت در ساخت با سازنده ای در سال 1397 تنظیم کرده ام. یکسری کارها در تعهد سازنده بوده و یکسری کارها در تعهد بنده به عنوان مالک. حال هر کدام از ما ادعا می کنیم که مثلا طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرده. مثلا بنده به عنوان مالک ادعا دارم که بر خلاف قرارداد از مصالح با کیفیت مرغوب و درجه یک استفاده نکرده، و یا طبق برنامه زمان‌بندی عمل نکرده و دو سال تاخیر دارد و یا سازنده ادعا می کند در سال گذشته من باید یک دانگ در مرحله فوم بتن به نام ایشان می زدم. هر دو طرف صرفا با پیامک و زنگ زدن به هم اطلاع میدادیم موارد را.
حال سوالم این است طبق قانون آیا الان که از زمان این موارد گذشته هر کدام از ما می توانیم ادعا کنیم یا باید در همان زمان خود آن کار، اظهارنامه و یا دادخواست میدادیم؟ منظورم این است که مثلا مصالح یک سال پیش کار شده و من همان موقع پیامکی گفتم مرغوب نیست منتها سازنده توجه نکرد حالا که ادعا می کنم می گوید باید همان موقع می گفتی. یا مثلا سازنده می گوید باید یک سال پیش بنامم می زدی من می گویم باید کارشناس رسمی می آید و بررسی می کرد ولی او حالا می خواهد ادعا کند و بعد خسارت هم بگیرد از من بایت تاخیر در انتقال سند. آیا الان می تواند یا باید همان موقع دادخواست یا اظهارنامه میداد و کارشناس رسمی دادگستری بررسی میکرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ارسال اظهارنامه در بسیاری از مواقع گره گشا است اما به نظر می رسد هر دو طرف متخلف هستند و باید دید مطابق قرارداد خسارت این تخلفات چیست. بهتر است اسناد مدارک به دقت بررسی شود