مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

با سلام
پدر 89 ساله من در 6 اسفند سال 99 خانه قراردادی خودشان را طی یک مبایعه نامه هولوگرام دار در قالب خریدار و فروشنده بدون درج قیمت و بدون اطلاع وراث به همسایه ی خود داده اند تا از ایشان نگهداری کند و به امور درمانی او رسیدگی کند اما در 17 فروردین سال 1401 مجددا طی یک وصیت عهدی یک سوم خانه،لوازم خانه،نقدینگی و منافع اموال خود را سوای‌هزینه های کفن و دفن و خیرات و مبرات به او داده اند
میخواستم راهنمایی بفرمائین که آیا با توجه به وجود مبایعه نامه ی هولوگرام دار میشود به جرم کلاهبرداری و سواستفاده از کهولت و تنهایی ایشان از او شکایت کرد؟کلید خانه را نیز ب وراث نمیدهند
آیا امیدی به بازگرداندن خانه هست؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی مدارک بررسی گردد، تحت شرایطی ممکن است امکان پذیر باشد