مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی کارمند

سلام و عرض ادب:بنده کارمند رسمی دادگستری با15سال سابقه کاردر شعبات محاکم وحکم کارگزینی دادورز اجرا،بدون هیچ علت و تخلفی از ابتدای شهریور1401تا1402/08/16بدون حتی ابلاغ کتبی داخلی وصرف دستور شفاهی ریاست دادگاه‌های خانواده بعنوان راننده کار میکردم،واینک با ابلاغ داخلی مورخ1402/08/16بعنوان انباردارانتخاب گردیده ولی تمکین نکرده ام،ضمنافرزند شهید می‌باشم،مراجعه به معاونت امورانسانی نیز نتیجه ای نداشت،آیا این ابلاغ قانونی ست؟عدم تمکین من چطور؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نقل و انتقال و تغییر شغل درون سازمانی یک امر قانونی و در حیطه مسئولیت مدیر است اما نباید تغییر شغل از نظر مادی به ضرر شما شود در این صورت می توانید ضمن اجرای دستور به رییس دادگستری شهرستان و یا استان شکایت کنید