مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت زمین توسط اوقاف

یک قطعه زمین دارم که دارای سند بنچاق است چند سال پیش اوقاف دست گذاشته بود روی زمین،ولی موفق نشد آن را تصرف نماید،برادرانم رفتند سند شش دانگ گرفتند ولی من اقدام نکردم حالا زمین من را اوقاف اجاره داده و مدعی این زمین شدند چکار کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم مسائل ملکی تخصصی و بسیار حساس می‌باشند برای جلوگیری از هدر رفتن وقت و هزینه رویت اسناد و مدارک ضرورت دارد