مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین صلح قطعی

سلام پدر اینجانب سه زمین صلح قطعی خریده است اولین زمین را اواخر دهه 70 به متراژه 700 متر خرید بعد چهار دیواری کرد و تا الان کارگاهمونه که یه سالن 200 متری هم توش ساختیم تمام این زمین های منطقه سند مادر داره اما ایشون تا الان نیومده به ما مدرکی سندی چیزی بده که بتونیم سنددار بشیم حتی خودمون برای تک برگی اقدام کردیم که اخرش اداره اسناد جواب منفی بهمون داد به دلیل نقص مدارک چون ارزش زمین رفته بالا ایشون ظاهرا پشیمون شده نمیخواد سند بده و ما هم قصد شکایت از ایشونو نداریم الان حق با کیست و چه کسی برندس
دومین زمین را به متراژ 100 متر شریکی از یه بنده خدایی صلح قطعی خریدن که بعد اوقاف و شخص دیگری اومد و دست گذاشتن رو زمین البته ایشون زمین را فقط به پدر من و شریکش فروخته بود اما اوقاف و فرد دیگری دست گذاشتن رو زمین الان ما چطور شکایتی بکنیم که دادگاه حق ما را از ایشون بگیره؟
سومین زمین هم کمتر از 200 متر که صلح قطعی از یه بنده خدایی خرید که اون بنده خدا زمین بزرگی را تکه تکه کرد این یه تکه را صلح قطعی فروخت به پدر من و شفاها هم به پدر من گفته بود که این زمین ها سند نداره قولنامه ای فقط دارم بهت میفروشم الان ما موندیم چطور سند تک برگی بگیریم یا چه چیزی از فروشنده تقاضا کنیم!!!

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام موضوعی که مطرح فرمودید دارای پیچیده گی های فنی است و باید مدارک به دقت بررسی شود