مشاوره حقوقی رایگان - امکان شکایت کیفری

سلام. اگر چند نفر از شرکای مشاعی ملکی بدون رضایت یکی از شرکای مشاعی دیگر ملک آن ملک را به اجاره داده باشند آیا به جز دادخواست خلع ید یا دستور فروش می تو ان از انها شکایت کیفری نیز نمود. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" اگر سوء نیت عام شرکاء در اجاره مال مشاعی به غیر بدون اذن احد از شرکاء دیگر اثبات گردد ، جرم انتقال منافع مال مشاعی به غیر که مجازاتش در حکم کلاهبرداریست احراز می گردد .

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام این امر اختلافی ست میان حقوقدانان مطرح.و بعضی در ملک مشاع آن را قابل تحقق می دانند ‌بعضی خیر

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، نسبت به فرد متصرف امکان شکایت کیفری تصرف عدوانی وجود دارد مشروط بر اینکه قبل از آن دعوای خلع ید در دادگاه حقوقی اقامه نکرده باشید و همچنین دارای سند مالکیت باشید، در خصوص شرکا نیز می توانید از باب انتقال مال غیر اقامه دعوی نمایید.