مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا در خرید از طریق اینستاگرام

با سلام
بنده از طریق اینستاگرام با یه پیج آشنا شدم و ازش یه دستگاه گرفتم به ارزش 60 میلیون ، که قرار شد 20 تومان نقدی و 40 تومان طی سه ماه پرداخت بشه ، بنده 20 تومان برای طرف فرستادم که قرار شد بعد از 72 ساعت تحویل بده دستگاه رو ، ولی با گذشت یه ماه هر روز یه بهانه میاره و نه دستگاه رو می‌فرسته نه وجه رو عودت میده ، کیفری شکایت کردم قرار منع تعقیب صادر کردن ، خواستم ببینم پیشنهاد شما چیه و از طریق حقوقی چطوری شکایت کنم که به نتیجه برسم و آیا امکان گرفتن خسارت از طرف مقابل وجود دارد ؟

پاسخ ها :

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

بله مطالبه وجه بدید فقط باید در شهری که نشاني طرفتون هستش دادخواست مطرح بشه