مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام خودرو برای خود با پول دیگری

دیگری

با سلام و خسته نباشید.
بنده یک خودرویی در قرعه کشی ثبت نام کردم و به نام برادرم برنده شدم. همه پول از من هست و در واقع خودرو از من هست ولی خب به نام برادرم دراومده. حالا میخواستم ببینم میتونم وکالت یا اقرارنامه یا یک مدرکی ازش بگیرم که ثابت بشه این خودرو از من هست فقط به نام اون شخص هست.
اگر چنین کاری نکرد با چه عنوانی در دادگاه علیه ایشون دادخواست بدهم.

پاسخ ها :

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

بله در دفترخانه اسناد اقرار نامه و وکالت تام فروش ازش بگیرید
اگه انجام نداد فیش واریزی فقط میتونید پول خودرو ازش بگیرید نه خود ماشین را

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است قراردادی در اینخصوص همراه با اقرارنامه محضری اخذ شود