مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم از ملک پدر

سلام و وقت بخیر خدمت کارشناسان محترم سایت دادراه . بنده دختر مجرد ٣٨ساله هستم . ازحدود سال ٩٣ پس اندازی داشتم که به هزار سختی جمع کردم پدربیکار بودن و من بخاطر کمک به ایشان و با وعده اینکه از منزلشان یک دانگ به من بجای بدهی میدهند) تنها چیزی هم که من دارم مبایعه نامه هست که چارنفر از نزدیکانم به عنوان شهود امضا کردند) . پول را به ایشان دادم الان اینهمه سال گذشته بنده بعلت بیماری ٤ ساله بیکارم و ایشان هم کمک مالی نمیکنند و حاضر نیستند خانه رو‌بفروشند و سهم من را بدهند و اصلا وظیفه خودشان نمیدانند .بنده به پولم نیاز دارم در این شریط سخت ومیخواهم اقدام قانونی کنم . چطور باید اقدام کنم ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به استناد مبایعه نامه می توانید سهم خود را مطالبه کرده و اگر امکان تقسیم نباشد می توانید درخواست فروش ملک بدهید.