مشاوره حقوقی رایگان - چک

من دارنده چکی هستم که زودتر از موعد برگه زدم که متاسفانه نمیتونم ماده 23 را اعمال کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مونا شکیبامنش

مونا شکیبامنش :

با سلام،، چک شما چون مدت دار بوده چه زودتر از موعد برگه زده باشید چه در موعد ضمانت اجرای کیفری نداشته و فقط جنبه حقوقی دارد.

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

با سلام
چک شما فاقد جنبه کیفری است اما می توانید از طریق اجرای ثبت برای وصول آن اقدام کنید و یا اینکه از طریق دادگاههای حقوقی دعوی مطالبه وجه چک و .. مطرح و یا در صورتی که چک شما از نوع صیاد باشد برای صدور اجراییه علیه صادرکننده در محاکم حقوقی اقدام نمایید . به حساب خواباندن چک قبل از سررسید تأثیری در حق شما برای اقدامات غیرکیفری ندارد.